Η πιστοποίηση ISO 9001:2015 στην Ιατροδιάγνωση, με την καθοδήγηση της toolit.

Το ιατρικό κέντρο Ιατροδιάγνωση λειτουργεί από το 2003 και προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τομέα της πρωτοβάθμιας υγείας, έχοντας πάντα ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των παροχών του και τον σεβασμό προς τους ασθενείς του. Το  έμπειρο προσωπικό στοχεύει στην υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και στην δημιουργία ενός αισθήματος εμπιστοσύνης με τους ασθενείς, οι οποίοι επιλέγουν σταθερά την τελευταία εικοσαετία την Ιατροδιάγνωση για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως αυτό της υγείας. Τα σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας γενιάς, με τεχνολογία αιχμής συμβάλλουν στην αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

Η Ιατροδιάγνωση θέλησε να εφαρμόσει στην παροχή των υπηρεσιών της το Πρότυπο Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015, καθιστώντας σαφές πως όλα τα παραπάνω αποτελούν δέσμευση για αυτή.

Η toolit ανέλαβε τον σχεδιασμό, την εκπαίδευση και την εγκατάσταση του προτύπου ISO 9001:2015 και με  την καθοδήγησή της, διοίκηση και ανθρώπινο δυναμικό του ιατρικού κέντρου συμμορφώθηκαν πλήρως με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015.

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσωποποιημένη επικοινωνία