Το γραφείο ΦΡΟΝΤΙΔΑ παρέχει τις υπηρεσίες του βάσει του προτύπου ISO 9001:2015.

Το Ι.Γ.Ε.Ε. ΦΡΟΝΤΙΔΑ, είναι ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία ευρέσεως εργασίας στην Ελλάδα. Απευθύνεται σε ηλικιωμένους, σε άτομα με κινητικά προβλήματα αλλά και σε άτομα με άνοια. Πρωταρχικός στόχος του γραφείου είναι να βρίσκει τον κατάλληλο ειδικό και το κατάλληλο πρόγραμμα για κάθε πελάτη. Οι υπηρεσίες που παρέχει το γραφείο περιλαμβάνουν αποκλειστικές νοσοκόμες, ιατρική φροντίδα στο σπίτι, νοσηλεία κατ’οίκον και φροντίδα ηλικιωμένων. Το γραφείο Φροντίδα μετά από χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο της υγείας, διαθέτει άριστη γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας, τόσο στο χώρο της ιδιωτικής όσο και της δημόσιας παροχής υγείας.

Το γραφείο θέτοντας ως προτεραιότητα την ικανοποίηση και την δημιουργία μίας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες του, απευθύνθηκε στην toolit για την απόκτηση του πιστοποιητικού ISO 9001:2015, το οποίο αποτελεί ένα πρότυπο που καθορίζει τις απαιτήσεις για την τήρηση ενός Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας. Έτσι, το γραφείο ΦΡΟΝΤΙΔΑ δεσμεύεται για την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του, καθώς και για την υγεία και ασφάλεια τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων του.

Εμείς στην toolit χαρήκαμε που βοηθήσαμε το γραφείο να πιστοποιηθεί με το πρότυπο ISO 9001:2015 και η συνεργασία μας μαζί του μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσωποποιημένη επικοινωνία