Ποιότητα, Ασφάλεια Πληροφοριών, Απόρρητο Προσωπικών Δεδομένων: Η πορεία του Hotel Kastoria με την toolit στα ISO.

Στην γραφική πόλη της Καστοριάς και ακριβώς μπροστά από την πανέμορφη λίμνη, βρίσκεται το Hotel Kastoria. Aυτό το οικογενειακό ξενοδοχείο έχει διατηρήσει τις παραδόσεις της ελληνικής φιλοξενίας, ενώ προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες και ανέσεις. Η αφοσίωσή τους στην παροχή μιας αξέχαστης διαμονής τους έχει κάνει έναν αγαπημένο προορισμό για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Το Hotel Kastoria έχει μαγέψει τους επισκέπτες με τη ζεστή φιλοξενία, τη μαγευτική θέα και τη δέσμευσή του για την τελειότητα.

Σε μία εποχή που η ικανοποίηση των επισκεπτών είναι πρωταρχικής σημασίας, το Hotel Kastoria αναγνώρισε την ανάγκη να ευθυγραμμίσει τις δραστηριότητές του με διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα. Γι’ αυτό τον λόγο απευθύνθηκε στην toolit, για την συμβουλευτική στην διαδικασία Πιστοποίησης κατά τα πρότυπα ISO 9001:2015, ISO 27001:2013 & ISO 27701:2019.

Με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015, το Hotel Kastoria βελτιστοποίησε κάθε πτυχή της εξυπηρέτησης επισκεπτών, από την κράτηση μέχρι το check-out. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζει την ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών.

Το Hotel Kastoria αναγνώρισε, πως σε μία ψηφιακή εποχή, η ασφάλεια των πληροφοριών και η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι κρίσιμης σημασίας. Με την πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 27001:2013 και ISO 27701:2019 το ξενοδοχείο έλαβε προληπτικά μέτρα για τη διασφάλιση των πληροφοριών και των απόρρητων δεδομένων των επισκεπτών καθώς και για την ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας.

Η συνεργασία του Hotel Kastoria με την toolit δεν αφορούσε μόνο τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ISO, αλλά και την ανύψωση της εμπειρίας των επισκεπτών. Η τεχνογνωσία της toolit στα Συστήματα Διαχείρισης συνδυάστηκε με τη δέσμευση του Hotel Kastoria για την παροχή άψογης φιλοξενίας.

Image by Freepik

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσωποποιημένη επικοινωνία