Η εταιρεία Custom Bone Implants (CBI) συνεργάζεται με τη toolit για τη πιστοποίηση του ISO 9001:2015 και τη λήψη της Υ.Α. 1348:2014!

Η εταιρεία Custom Bone Implants (CBI) ασχολείται με την εμπορία προσαρμοσμένων οστών και εμφυτευμάτων που αφορούν συγκεκριμένα την γνάθο του ανθρωπίνου σώματος. Ο κύριος στόχος της CBI είναι να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις σε περιπτώσεις όπου η συμβατική εμφυτευματολογία δεν είναι εφικτό να επέμβει.

Παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας σε κάθε οδοντίατρο ή γναθοχειρουργό και αντίστοιχα στους ασθενείς τους. Η CBI διαφοροποιείται από τους ανταγωνιστές της έχοντας σαν αρχή ότι ”Δεν ταιριάζει κάθε ασθενής στο ίδιο εμφύτευμα αλλά κάθε εμφύτευμα ταιριάζει σε έναν ασθενή”.

Μια επιχείρηση με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες της, δεν θα μπορούσε να μην λειτουργεί με Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας. Η CBI επέλεξε την toolit για την Εγκατάσταση Συστήματος βάσει του προτύπου ISO 9001:2015 και την παράλληλη εφαρμογή της Υ.Α. 1348/2004.

Έπειτα από μια εξαιρετική συνεργασία η CBI κατάφερε να πιστοποιηθεί με το ISO 9001:2015 και έλαβε με επιτυχία την Βεβαίωση Συμμόρφωσης της Υ.Α. 1348/2014!

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσωποποιημένη επικοινωνία